Cursuri business

Solaris furnizeaza solutii personalizate de business si management, workshop-uri si training-uri in domeniul Managementului Relatiilor Comerciale si Managementului Resurselor Umane. Asiguram consultanta in identificarea nevoilor de training, proiectand distinct fiecare modul de curs pentru a obtine solutii eficiente, adecvate pentru fiecare client in parte.

Trainingurile Solaris urmaresc imbunatatirea competentelor angajatilor, a randamentului echipei si a standardelor de lucru, permitand companiei distantarea puternica de concurenta prin implementarea culturii serviciilor superioare. Programele noastre de dezvoltare profesionala se caracterizeaza prin:

  • Caracterul inovator pe piata romaneasca, aducand in prim-plan strategiile avansate de management al relatiilor cu clientii (identificarea nevoilor, vanzari inteligente, rezolvarea conflictelor si fidelizarea clientilor), dupa modelul american de customer care services, SUA fiind leaderi mondiali in acest domeniu de peste 30 de ani;
  • Aplicarea tehnicilor avansate de comunicare si inter-relationare in echipe, care au la baza notiuni din psihologie, marketing si diplomatie pentru dezvoltarea inteligentei emotionale si favorizarea mediului de obtinere a performantei.

Contact

Doriti sa aveti cea mai buna echipa, care sa valorifice la maxim potentialul business-ului vostru? Putem sa va ajutam – mizati pe experienta noastra de 15 ani in mediul de afaceri international. Contactati-ne, suntem cu incredere la dispozitia voastra.