Inteligenta Emotionala

Specialistii americani au demonstrat in toate studiile efectuate in ultimii 30 de ani ca Inteligenţa Emotionala (EQ) este elementul cheie care determina rezultatele personale si evolutia profesionala.

EQ reprezintă capacitatea de a conștientiza, controla și manifesta emoțiile personale, respectiv de a gestiona relațiile interpersonale într-un mod eficient și empatic.

Persoanele cu un IQ dezvoltat, dar fara EQ crescuta, nu reusesc sa devina oameni de succes, lideri extraordinari, care sa inspire, deoarece nu se pot conecta personal si emotional cu oamenii. Insa cei cu o EQ dezvoltata sunt capabili de Leadership si Excelenta in toate domeniile: social, profesional, sportiv, comercial, militar, medical, datorita accentului pus pe o atitudine constructiva si o mentalitate de invingator.

Solaris furnizeaza programe inovatoare, special concepute pentru dezvoltarea Inteligentei Emotionale, atat pentru nevoi personale, cat si Business – pentru companii care doresc sa isi formeze atat Leaderi valorosi, capabili sa faca performanta cu echipele pe care le coordoneaza, cat si echipe remarcabile de vanzari.

In cadrul companiilor se spune ca Un manager este angajat pentru IQ si concediat pentru EQ. Studiile arata ca 71% dintre manageri considera EQ mult mai importanta decat IQ pentru a avea succes, deoarece o Inteligenta Emotionala crescuta este esentiala in construirea unei relatii de incredere cu prietenii si colegii, stimuleaza creativitatea in situatii de criza si asigura abilitatile de a motiva oamenii si a-i determina sa exceleze.

Participand la cursurile noastre de EQ, veti invata cum sa:

  • aveti incredere crescuta in fortele proprii si sa va cresteti calitatea vietii
  • sa va adaptati si sa gasiti solutii in situatii critice, esentiale, imprevizibile, dincolo de zona de confort
  • sa faceti alegeri istete legate de profesie si prieteni
  • sa fiti mai performant in tot ceea ce faceti
“Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea că o persoană își poate schimba viitorul doar schimbându-și atitudinea!” – Oprah Winfrey
“When people are financially invested, they want a return. When people are emotionally invested, they want to contribute.” – Simon Sinek

Contact

Pentru a discuta despre dezvoltarea afacerii dumneavoastra si valorificarea ei, suntem la dispozitia dumneavoastra!