Managementul
resurselor umane

Solaris furnizeaza solutii personalizate de business si management, workshop-uri si training-uri in domeniul Managementului Relatiilor Comerciale si Managementului Resurselor Umane. Asiguram consultanta in identificarea nevoilor de training, proiectand distinct fiecare modul de curs pentru a obtine solutii eficiente, adecvate pentru fiecare client in parte.

Doua din cele mai mari provocari ale echipelor de Resurse Umane sunt identificarea candidatilor potriviti pentru ocuparea posturilor vacante si motivarea eficienta a angajatilor. Oferim consultanta pentru imbunatatirea politicilor de HR, mizand pe dezvoltarea Inteligentei Emotionale (EQ) in construirea echipelor.

Cursurile Solaris pentru Managementul Resurselor Umane vin in sprijinul echipelor de HR care se confrunta cu oscilatii ale fortei de munca, incapacitatea de a motiva echipele si un management care nu reuseste sa aduca performanta in echipe. Oferta noastra va ajuta in depasirea acestor obstacole cu urmatoarele programe:

Recrutare Smart 2022 – un program inovator marca Solaris care sprijina persoanele responsabile de procesul de recrutare sa identifice cei mai buni candidati, folosind tehnici de Inteligenta Emotionala pentru construirea si marirea echipelor de lucru.

Gold Team – Construirea echipelor performante si loiale pe termen lung – un curs avangardist care aduce in prim plan nevoile esentiale ale unei echipe pentru a putea performa. Personalul determina potentialul echipei. Doar 30% dintre cei care demisioneaza o fac din cauza salariului, restul fiind deranjati de alte aspecte interne (mediu de lucru toxic, care nu incurajeaza performanta; conflicte intre angajati; politici imature de resurse umane), potrivit celor mai recente studii facute de psihologi si experti in Managementul HR.

ELITE: un curs de Leadership Performant destinat:

Managerilor de top sau de mijloc
Team liderilor, coordonatorilor de proiecte
Antreprenorilor
Angajatilor cu potential crescut
Oricarei persoane cu rol de lider

Studiile arată că nu poți să devii un lider de succes dacă coeficientul de inteligență IQ nu este însoțit de EQ. Companiile de succes stiu ca Team Leaderii / Managerii nu trebuie sa aiba doar calitati individuale, ci si competente si abilitati sociale care sa ii ajute sa cultive spiritul armonios de echipa si sa-si motiveze echipa.

Un Leader performant trebuie sa dovedeasca abilitati dezvoltate de ascultare, de comunicare si feedback, de organizare, de luare de decizii si asumare de riscuri in interiorul echipei in momentele cheie, de control al emotiilor, dar si capacitatea de a delega si de a-si asuma deciziile 

Prin programul nostru „ELITE ” pregatim si sustinem Team-Leaderii si managerii sa-si imbunatateasca competentele de leadership: 

  • Gandirea strategica
  • Abilitatea de comunicare si influentare
  • Talentul de a relationa armonios
  • Capacitatea de a motiva echipa
  • Abilitatea de a delega sarcinile in mod eficient
  • Inteligenta emotionala (EQ)

Inteligenţa rationala identifică alternative şi posibilităţi, ia decizii importante şi conştiente.

Inteligenta emotionala ajuta oamenii sa isi recunoasca propriile sentimente precum si ale celor din jur, astfel incat sa relationeze cat mai bine, sa se adapteze schimbarilor administrative si tehnologice din cadrul companiilor, sa gaseasca mai usor solutii in situatii imprevizibile.

Productivitate Imbunatatita: In prezenta unui climat de lucru profesionist creste productivitatea angajatilor;

Comunicare imbunatatita: Angajatii isi imbunatatesc semnificativ capacitatea de comunicare la nivelul organizatiei si in interactiunea cu partenerii de afaceri;

Relatii functionale, mai putine conflicte: Relatiile mai deschise intre colegi promoveaza cultura unei colaborari sanatoase pe termen lung si asigura un mediu de lucru constructiv pentru incurajarea performantei.

Contact

Pentru a discuta despre dezvoltarea afacerii dumneavoastra si valorificarea ei, suntem la dispozitia dumneavoastra!